2246072452 Ακτή Παύλου, Σύμη jordziuks88@gmail.com
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Meet The Meat | Ψητοπωλείο - Εστιατόριο Σύμη


Το ψητοπωλείο μας “Meet The Meat” το οποίο βρίσκεται στην Σύμη, υποδέχεται φιλικά κάθε επισκέπτη του προσφέροντάς του ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Σε εμάς θα βρείτε ένα πλούσιο μενού το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ

Πιο αναλυτικά, στο ψητοπωλείο μας θα βρείτε λαχταριστά ψητά, σουβλάκια, γύρο, μοναδικά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και πολλές ακόμα γεύσεις που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

Φυσικά, στο μενού μας θα βρείτε μπύρες, κρασί και αναψυκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το φαγητό σας.
 
Για όλα τα πιάτα μας χρησιμοποιούμε πάντα κρέατα άριστης ποιότητας και τις καλύτερες πρώτες ύλες, ενώ μαγειρεύονται με πολύ αγάπη και φροντίδα προκειμένου να πετύχουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Καθίστε αναπαυτικά στον όμορφο χώρο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι εκεί με ευγένεια, καλή διάθεση και πάντα με επαγγελματισμό, για να σας εξυπηρετήσει.

Οι μεγάλες ποσότητες, οι λογικές τιμές, η αγάπη μας για το καλό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση, συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης απόλαυσης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
Σας περιμένουμε στο ψητοπωλείο μας στην Σύμη

με την οικογένεια ή την παρέα σας ώστε να σας περιποιηθούμε και να φροντίσουμε να έχετε ένα εξαίρετο δείπνο που σίγουρα θα σας κάνει να μας νοσταλγείτε.